Home

Mixt Service S.R.L. oferă servicii de deratizare, dezinsecție, dezinfecție și tratamente fitosanitare încă din anul 1992, punând accent pe  calitatea serviciilor prestate.

Serviciile se realizează numai prin utilizarea substanțelor avizate de Ministerul Sănătății pentru profilaxia sanitar-umană. Societatea dispune de agenți DDD calificați și instruiți permanent pentru a putea acționa cu promptitudine și profesionalism.

Aparatura DDD utilizată în prestarea serviciilor este una modernă, ușor de utilizat , cu un nivel scăzut de consum, oferind clienților noștri un raport optim calitate- preț .

Avem un portofoliu larg de clienți care  cuprinde instituții publice, persoane fizice și persoane  juridice.

Deținem toate autorizațiile și licențele emise de autoritățile de stat: autorizația de funcționare emisă de municipalitate, autorizația sanitar-veterinară, autorizația de mediu, certificarea conformității pentru unitate DDD, autorizația pentru utilizarea produselor de protecția plantelor emisă de Ministerul Agriculturii, autorizația pentru prestări servicii cu produse de protecție a plantelor emisă de Ministerul Agriculturii, autorizația pentru deținerea și utilizarea de produse și substanțe toxice, certificat de management al calității EN ISO  9001:2015, certificat de management al mediului EN ISO 14001:2015, certificat de management al sănătății și securității ocupaționale ISO 45001: 2018.


Politica de Cookies | Politica de Confidentialitate